Na drugi strani

Na drugi  strani



Družina in prijatelji trpijo vsi, ne vidim sreče ko pogledam v njihove oči, ne vedo da tu sem in da jih za roke držim, ne vedo, da z njimi se veselim. Čeprav nekomu se kdaj in kdaj zdi, da tu sem ko odpre oči, a vendarle hitro misel odslovi in gre dalje v življenje, trdnih dlani in zaprtih oči.
Rada bi vam pomagala, a kako naj pomagam, če ne dovolite si sprejeti in ne dovolite si vame verjeti, ker preveč boli, mislite da če si dovolite, lahko me znova izgubite, a če bi dovolili si verjeti bi spoznali, da niste me izgubili. Jaz sem tu, sem ob vas in vam ob strani stojim, jočem z vami in vas za roke držim.
Vem, da zemeljsko je to težko sprejeti, a le tako lahko presežete onkraj iluzije in vidite mene, ki sem v vsakem izmed vas, v vsakem nasmehu in dihu, slišim prošnjo vaših src in me boli, da ne morem vam pokazati, da meni se dobro godi. Vi ste tisti, ki v solzah zaspite in tisti, ki trpite, kako naj vam pomagam, da bilo bi ne bolečine, kaj lahko naredim, da lažje bi sprejeli in iz srca ta kamen bi zvalili in se ljubezni prepustili. Dokler enega izmed vas boli, boli tudi mene, eno smo vsi, še bolj kot se zdi, sem zdaj vedno ob vas in ja vem boli.
Kot je mene bolelo, ko sem iz zemleljskega pogleda opazovala in iskala rešitve, ko sem verjela v Boga in nisem znala preseči in zaupati, da vse bo kot mora biti in čeprav v trdni veri, sem v sebi tudi dvomila. Bodite več kot sem jaz znala, bodite vse kar sem bila in še to kar vaše srce zna. Nadgradite svojo vero preusmerite, v čisto zaupanje in popolno predajo, da za vas vedno je poskrbljeno in da vedno bo nekdo, ki vam bo ob strani stal in vas negoval. A tudi pomoč, ki na pragu stoji, potrebno je sprejeti, potrebno se je prepustiti, potrebno si je dovoliti, sprejeti blagoslov v srce.
Če glava bi vam dovolila, da bi ne razmišljali toliko, ampak čutili bi videli, da sem tu... V vsakem pogledu skozi okno draga moja, ob vsaki solzi, ki na »povšter« pade, ob vsakem zapiranju vrat, ko je prehudo. Prosim vas, morate naprej živeti, zame, za otroke in predvsem zase. Če ste srečni vi, smo srečni vsi. Najbolj se srce moje veseli, ko ste veseli vi, to se ni spremenilo in nikdar ne bo minilo, vedno bom tukaj in vam sledila, vedno bom z vami srečo delila. A dokler boli vas boli tudi nas, tiste ki vam sledimo in, ki upe z vami delimo. V vas toliko več leži, kot glava vaša vam verjeti dovoli in resnično želela bi da bi spoznali, da ni bilo noči, ko bi ne bila ponosna na vas, kjerkoli ste se že podili in karkoli ste že naredili. Seveda starš je kdaj v skrbeh in sivih laseh, ampak vedno v vsakega izmed vas sem verjela in tudi danes tukaj moj otrok stojim in prosim te, da mi dovoliš, da me sprejmeš in se prepustiš, zaupaj mi, nisi sam v temi, s tabo sem kamorkoli greš in hočem, da to veš.
Prosim vas vse, nehajte glave v pesek tiščati in dovolite si spoznati, da sem tu ob vas vse dni in vse noči, niste sami in vi to veste. Veste kako sem vas učila, čutiti Boga in vas po tej poti vodila, kolikor van verjamete in znate, toliko je čas da tudi meni se predate, ker jaz sem z njim in on je z mano in če mi dovolite, bom vašo vero poglobila in vso vašo žalost raztopila, iz neba med vas bom stopila in vsakega v radost zavila. Razširite upanje in vero srca, razširite svoja prsa, saj vsak izmed vas to zna. Vsak večer se molitvi prepustite in vem da čutite kako se pomirite, kjer je on sem tudi jaz. Kjer njegov je tudi moj obraz. Nisva ločena jaz sem on in on je jaz in na vas veliko več sloni, kot dovolite si verjeti in vi znate in zmorete, le dovolite si sprejeti.

Ne vem, če to je vse kar ste si želeli, a resnično pomembno je samo, da si dovolite spustiti, nihče vas ne bo obsojal, če radost v sebi obudite. Ne bodite sužnji glave, ki žalost govori, bodite srečni, ker živite danes in stopite med ljudi, radost delite in jih učite, kako človek žalost spremeni in kako resnično veren človek živi. Rada vas imam, bolj kot bi si lahko verjeti dovolili in obljubim vam, da z vami bom do konca dni, vse do tiste poti, ko se mi boste pridružili in če ne prej takrat zagotovo me boste za roko prijeli in razumeli, vse to kar že sedaj lahko, če si dovolite in srcu se prepustite.

Delajte kar vas veseli, sledite srcu naj v vas radost živi, bolj kot vi se veselite, bolj se jaz veselim, ker samo od radosti vaše resnično zaživim. Potrudite se, če ne za drugega zase in za svoje otroke, učite jih kako živeti in ne garati, kako se srcu predati, učite jih kako človek, ki veruje živi, verujte in zaupajte, a odprtih src in oči.

Prikaži vse zgodbe

Sporoči mi...

Želite deliti z mano svoje vtise, komentirati ali preprosto deliti želje za prihodnje pisanje? Sporočite mi spodaj: