Pomen števila 22

Pomen števila 22

Kot vse v naravi in povsod okoli nas imajo tudi vsa števila lahko svoja pozitivna in negativna sporočila. Pozitivno in negativno izraženo zgolj za lažje razumevanje, ker vemo da dobro in slabo ne obstaja. Kako vemo katero sporočilo je za nas? Po občutku. Nemalokrat pa tudi naša zadnja misel preden vidimo število razkriva njen pravi pomen za vas.

Po eni strani je najmočnejše od vseh števil, ki spreminja sanje v realnost. Samozavestno, pragmatično, ambiciozno in disciplinirano. Je mojstrsko število, ki teži k ravnovesju, natančnosti in lahko doseže tudi nepredstavljivo. Velja za eno izmed najbolj uspešnih števil, neomejeno in disciplinirano z velikimi načrti, idejami. Med drugim pa je število 22 tudi idealistično, vodilno in z veliko mero samozaupanja.

Po drugi strani pa lahko opozarja na nepraktično in samo proizvedene pritiske.

Število 22 je neposredno povezano s številom 11. Ima veliko mero odgovornosti, ker lahko prinaša ali ogromne uspehe al ogromne neuspehe.

Barve: kremna in koralna
Simbol: križ
Besede: svetloba, harmonija, sodelovanje

Sporočilo: Osvojimo lahko vse za kar se odločimo. Odprite in sprejmite starodavna znanja.

ANGELSKO SPOROČILO

kot angelsko sporočilo daje poudarek na diplomacijo, intuicijo, čustva, ravnotežje, harmonijo, prilagodljivost, osebno moč, pokesanje, idealizem, razvoj, evolucijo, filantropijo in uresničenje najvišjih idealov in želja - hotenj.

Opozarja, da zavzamete balansirano, harmonično in mirno držo na vseh področjih v svojem življenju. Ostanite močni v osebnih prepričanjih in ravnajte v skladu s tem. To je število, ki spreminja največje ambicije v realnost. Opozarja, da je potrebno na situacijo pogledati iz širše slike in dodelati detajle. Spodbuja nas k optimističnemu pristopu in pozitivnem odnosu.

Prikaži vse zgodbe

Sporoči mi...

Želite deliti z mano svoje vtise, komentirati ali preprosto deliti želje za prihodnje pisanje? Sporočite mi spodaj:

Miro (2022-03-12 23:55:14)

Zelo sem ponosen da imam v svojem rojstnem datumi stevilo 22