Blagoslov zate...

Blagoslov  zate...


Blagoslavljam te s svetlobo tisočerih sonc in sprejemam, da si moja sestra iz drugega kraja in časa. Občudujem tvoj pogum in trpežnost, da nosiš s sabo vse kar si si naložila na rame. Želim ti, da najdeš vse kar iščeš, da dobiš vse za kar prosiš, predvsem pa najdeš sebe.

Hvaležna sem ti, ker si bila ena izmed prvih, ki so me z zanimanjem poslušali in se tudi predali. Spoštujem te, čeprav imava razlike v stališčih vem, da želiš le dobro, zase in za svojo družino. Tvoje pikre opazke mi le kažejo kako zelo si želiš biti videna, oprosti mi, ker tega prej nisem opazila. Včasih govorim, o tebi, a nimam pravice, ker sem nedolgo nazaj bila v tvojih čevljih.

Čeprav se morda včasih ujamem v krogotok misli, ki se sprehajajo naokoli, pa bi jaz »morala« vedeti bolje, a vem da mi ne zameriš, ker sva se odločili, da se skupaj učiva. Včasih morda ena drugi ne dajeva najlepše lekcije, ker pozabiva kdo v svoji globini sva, a nič zato naučili se bova v vsakem primeru.

Odpuščam si, ker si včasih dovolim še vedno, da se me premika iz kota v kot. To ni tvoja kriva, odločitev je vedno moja. Hvaležna sem ti, da mi kažeš mojo moč tudi skozi takšne izkušnje.

Izgubljena se polivaš z obžalovanjem nečesa, česar se sploh ne spomniš. Sediš sama v temni sobi, med tem ko se drugi igrajo. Zakaj to počneš še sama ne veš. Ne šteješ več dni, obupala si.

Ne vidiš me, čeprav tukaj stojim ob tebi in zrem vate z vso pozornostjo ki jo premore moje srce. Šele sedaj sprejemam in začenjam razumeti, tebe v tvoji celoti.

Tvoje razbolelo telo ne prenese več, glava boli od misli, ki ti divjajo sem in tja. Misli, ki kot konji galopirajo, jezdeca pa vlečejo za sabo. Nekaj časa si se še trudila ujeti uzde svojega življenja, a si se vdala v usodo, ne zmoreš več.

Želodec boli od vseh stvari, ki jih ne prebavljaš več in čeprav iščeš razlage v svetu jih pozna samo tvoja duša.

Dragi otrok večnosti, kako lahko dvomiš v svojo vrednost, če si tudi ti kot mi vsi božje bitje. Kako naj ti pokažem, da zmoreš več kot si dovoliš verjeti in kako naj ti podarim nekaj kar leži v tebi. Duša draga ne išči izven sebe, temveč v sebi in boš našla vse kar iščeš, vse kar potrebuješ – SEBE.

Prikaži vse zgodbe

Sporoči mi...

Želite deliti z mano svoje vtise, komentirati ali preprosto deliti želje za prihodnje pisanje? Sporočite mi spodaj: