Kakšno sporočilo prinaša število 34

Kakšno sporočilo prinaša  število 34Kot čisto vse okoli nas imajo tudi števila, vsako v osnovi svoje bistveno sporočilo. Če velikokrat okoli sebe opazite število 34, vam najbrž prinaša sporočilo v svoji vibraciji. Kaj pomeni? Berite naprej.

Število 34 je sestavljeno iz števila 3, ki najpogosteje predstavlja razširitev, povečanje, karizmo, optimizem, veselje, samo-izražanje, kreativnost, komunikacijo, manifestacijo želja in družbo, pogosto pa le to število predstavlja Vnebovzete mojstre. Med tem, ko najpogosteje razlagamo število 4 kot število trdega dela, trdih temeljev, vztrajnosti, praktičnosti, organizacije, odvisnosti in strasti.

Skupaj združujeta kreativnost s premišljenim trdim delom in trudom, da ustvarimo pozitivne energije, priložnosti in rezultate. Spodbuja nas, k vlaganju nekaj dodatnega dela, za doseganje dolgoročnih rezultatov vezanih na naše kreativne trude. Zaupajte, da današnje delo prinaša jutrišnje nagrade.

Ne glede na števila, ki jih pogosto srečujete se v vsakem primeru, poskusite spomniti zadnje misli, preden ste videli število. Pogosto so tovrstna sporočila v neposredni povezavi z našimi mislimi.

Število 34 sporoča in opominja, da imate vse potrebne sposobnosti in znanja, da dosežete svoje cilje. Ne bojte se jih uporabiti. Pozitivne sile vas podpirajo. Počnite stvari, ki vas veselijo. Je simbol spodbude k življenju v upanju in entuziazmu.

Simbolizira moč realizacije, simbol evolucije in simbol osi zemlje. Predstavlja torej moč pridobljeno skozi izkušnje. Uspeh tega števila leži v preizkušnjah in togotah v zgodnjem življenju. Znanje na bazi preizkušenj. Znanje osnovano na izkušnjah, zato ne moremo reči, da je ravno srečna.

A dejstvo, da posameznik videva to število je indikacija, da se je začel/a soočati s svojimi preizkušnjami, ali da se je že spoprijel/a, čemur sledi umirjeno, močno in usmerjeno življenje.
Posameznik, ki je doživel ogromno v času svojega življenja ve kaj hoče in kako to doseči. Število 34 nam sporoča, da so spremembe in sadovi našega truda že tukaj, da pa moramo vedno pri doseganju svojih ciljev upoštevati tudi kolektivno dobro, tako sebe kot vseh, ki so vpleteni, tako ljudi, živali in rastlin. Vsega vidnega in nevidnega.

Vedno delujmo iz srca, ker to kar sejemo to tudi žanjemo. In izmed vseh števil je ravno sporočilo števila 34 najbolj močno prav v tem. Kar dajemo, bomo dobili. Kar gre okoli, pride okoli, zato poskrbimo danes, da bo žetev dobra.

Prikaži vse zgodbe

Sporoči mi...

Želite deliti z mano svoje vtise, komentirati ali preprosto deliti želje za prihodnje pisanje? Sporočite mi spodaj: